Mycar AB Besök nya Mycar
Hägersten!
(adress inom kort)
Boka tjänster på
Stockholmsgatan 100
(Mycars gamla lokaler)

Specialist på allt inom billackering, stort som smått

Vi var en av de allra första med punktlackering i Sverige. Det har gett oss en erfarenhet och spjutspetskompetens som är svår att överträffa. Med vår billackering åtgärdar du din plåt- och lackskada snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalitet.

Punkt- eller hellackering?

Punktlackering, även kallat Smartrepair, är till för mindre skador och går att utföra på både plast- och plåtdetaljer. En buckla från dörruppslag till exempel, åtgärdar vi ofta utan omlackering. Genom att begränsa området som ska repareras spar du 50-70 procent jämfört med en traditionell lackering. Dessutom går det snabbare när vi inte behöver montera ner dörrar eller paneler och skicka dem på lackning.

E-posta gärna bilder på din skada så får du prisuppgift av oss.

Billackering kräver hantverksskicklighet

Att jobba med punktlackering är ett hantverk. Tack vare att vi hållit på längre än de flesta, vet vi vad som krävs för att jobbet ska få perfekt finish, utan synliga kanter. Exempelvis åtgärdar vi en repa som gått igenom till plasten genom att klossa ner den, spackla och grunda för att slutligen lackera på ett sätt som blir osynligt.

Alla medarbetare vidareutbildas ständigt i tekniken och nya produkter, och oavsett vilken anläggning du vänder dig till får du samma goda resultat.

Modern lackutrustning

Billackering kräver en helt kontrollerad miljö, och i våra toppmoderna anläggningar kan vi ha koll på allt. Bland annat har vi lackstationer med filter och frånluft, centraldammsugare mellan stationerna och en ventilation som håller en bra arbetsmiljö och rätt temperatur så att lackarbetena torkar på rätt tid. Viktigt också för att lacken ska fästa optimalt.

Miljövänliga produkter

Vi strävar efter att använda så miljövänliga produkter som möjligt. Färgerna är vattenbaserade och genom att vi lackerar så små ytor, går det åt betydligt mindre mängder av färgen än vid traditionell lackering.