Bilvård Stockholm

Bilvård som bevarar nybilskänslan

Säkert vill du köra en bil som är snygg och välskött. Men ännu viktigare är kanske att bilen inte tappar så mycket i värde. Oavsett om bilen bara behöver en utvändig handtvätt eller en hel sanering, kan du lita på att den är i goda händer.

Bilvård för enskilda tillfällen eller serviceprogram

Med en genomtänkt och proffsig bilvård håller du bilen i nyskick betydligt längre än annars. Vi kan hjälpa dig vid enskilda tillfällen, till exempel om du har problem med bilens lack, läder eller textil, eller kanske bara vill fräscha upp bilen. Men vi kan också sätta ihop ett program med återkommande insatser som skyddar bilen, kanske till och med ökar värdet på den. Det gynnar också miljön: mindre slit och släng och mindre behov av rengöring.

Din Ditec® specialist

Våra bilvårdstjänster består av DITEC®s standardtjänster som alla center erbjuder och andra bilvårdstjänster där utbudet kan variera något mellan våra olika center. Nedan ser du vilka tjänster vi erbjuder för din bil.

DITEC®s filosofi är att redan när bilen är ny försöka skydda de mest utsatta delarna för att hålla bilen i nyskick så länge som möjligt. Vi erbjuder sedan ett löpande underhåll för att bevara bilens skick över åren. Vid behov kan vi även hjälpa till att återställa hela eller delar av bilen och erbjuda vissa reparationer om skicket har försämrats eller om olyckan har varit framme.

Handtvätt och rekonditionering

Att tvätta bilen kontinuerligt är det enklaste sättet att öka dess livslängd. Du håller bilen fri från rost och fläckar i lacken, samtidigt som det är lättare att upptäcka och åtgärda problem innan de gör skada.

Då och då behövs också en rekonditionering, en grundlig rengöring in- och utvändigt som gör att bilen känns som ny igen. Sitter du, och kanske hela familjen, mycket i bilen rekommenderar vi även att impregnera klädseln.

Lackskador, vaxning och lackskydd

Eftersom vi även arbetar med lackering vet vi hur en lack fungerar och hur vi ska skydda just din bil på bästa sätt. Enklare repor åtgärdar vi med maskinpolering – med rätt polermedel, trissa och maskin för just din bil. Djupare repor och skador kräver lackkorrigering.

När vi reparerat skadorna kan vi lägga på olika sorters vax eller lackskydd, beroende på hur lättskött du vill ha din bil.

Vill du ha lacksskydd behöver vi först anpassa maskinpoleringen utifrån lackens kondition. Lackskyddet läggs sedan på i en helt torr och steril lokal så att vidhäftningen blir maximal och lackskyddet håller länge.

Bilvård Stockholm - Prislista behandlingar

Exempel på klassificering av bilstorlek

Kompaktbil: Fiat 500, VW Polo. Standardbil: VW Golf, Volvo V90, BMW X3. SUV/MPV/TRP: Volvo XC90, BMW X5, VW Transporter.

 

Priserna avser normalsmutsig bil.

Stor rekond

utvändig handtvätt och rengöring av insteg/dörrfalsar. Borttagning av påslag som t.ex. flygrost och tjära. Extra rengöring av fälgar samt glansbehandling av däcksidor. Lackvård med djuprengörande och konditionsförbättrande polering. Maskinvaxning som ger lacken grundskydd med en högglansig finish. Invändig städning och tvätt av klädsel, mattor, fönster och paneler.

Kompaktbil 3995:-

Standardbil 4495:-

SUV/MPV/TRP 4995:-

Liten rekond

utvändig handtvätt och rengöring av insteg/dörrfalsar. Borttagning av påslag som t.ex. flygrost och tjära. Extra rengöring av fälgar samt glansbehandling av däcksidor. Lackvård med rengörande och glansförbättrande maskinvaxning. Invändig städning och tvätt av mattor, fönster och paneler.

Kompaktbil 1995:-

Standardbil 2295:-

SUV/MPV/TRP 2595:-

Ditec® Ceramic Light - 12 månader garanti

utvändig handtvätt, rengöring av lackytan samt glanshöjande maskinpolering av samtliga lackytor. Applicering av keramiskt lackskydd. Utökad lackvård med extra konditionshöjande poleringsprocess kan väljas till vid behov.

OBS! Denna behandling kan endast erbjudas på vårt Ditec®-center i Bredden, Upplands Väsby och Ditec Academy, Arlanda.

Kompaktbil 3995:-

Standardbil 4495:-

SUV/MPV/TRP 4995:-

Ditec® Ceramic Ultra - 9 års garantisystem

utvändig handtvätt, rengöring av lackytan samt glanshöjande maskinpolering av samtliga lackytor. Applicering av keramiskt lackskydd. Utökad lackvård med extra konditionshöjande poleringsprocess kan väljas till vid behov.

OBS! Denna behandling kan endast erbjudas på vårt Ditec®-center i Bredden, Upplands Väsby och Ditec Academy, Arlanda.

Kompaktbil 6495:-

Standardbil 7495:-

SUV/MPV/TRP 8495:-

Utökad lackvård

konditionshöjande maskinpolering utökas i extra steg för att korrigera och ytterligare förbättra lackens kondition. Rekommenderat tillval för begagnad bil i samband med lackbehandling.

Kompaktbil 2000:-

Standardbil 2500:-

SUV/MPV/TRP 3500:-

Tvätt & invändig rekonditionering

utvändig handtvätt inkl. spolning av insteg och dörrfalsar. Interiört dammsugs kupén, fönster putsas och paneler torkas av. Gummimattor och dörrkanter rengörs. Därtill utförs lättare klädseltvätt samt utökad rengöring av paneler.

Kompaktbil 1995:-

Standardbil 2295:-

SUV/MPV/TRP 2595:-

Tvätt & städning

utvändig handtvätt inkl. spolning av insteg och dörrfalsar. Interiört dammsugs kupén, fönster putsas och paneler torkas av. Gummimattor och dörrkanter rengörs.

Kompaktbil 795:-

Standardbil 895:-

SUV/MPV/TRP 995:-

Maskinvaxning

lättare polering med rengörande och glanshöjande effekt på lackerade ytor. Lämpligt tillval till tvätt & städning.

Kompaktbil 995:-

Standardbil 1295:-

SUV/MPV/TRP 1495:-

Utvändig tvätt

utvändig handtvätt samt rengöring av mattor fram.

Kompaktbil 295:-

Standardbil 345:-

SUV/MPV/TRP 395:-

Motortvätt - 495:-

tvätt av motorutrymmet samt impregnering av plastkåpor.

AC-rengöring - 495:-

neutraliserar bilens AC-system från lukt och bakterier.

Läderbehandling - 1295:-

rengöring och impregnering av lädersäten.

Glasbehandling - 695:-

rengöring och försegling av vindruta samt främre sidorutor.