Bilvård Stockholm

Bilvård Täby & Gärdet Stockholm

Säkert vill du köra en bil som är snygg och välskött. Men ännu viktigare är kanske att bilen inte tappar så mycket i värde. Oavsett om bilen bara behöver en utvändig handtvätt eller en total sanering, kan du lita på att den är i goda händer.

Vi finns i Täby och på Gärdet i Stockholm

Du hittar våra bilvårdsanläggningar i Täby (bakom Mekonomen) samt på Gärdet inne på Mekonomen.

Bilvård för enskilda tillfällen eller serviceprogram

Med en genomtänkt och proffsig bilvård håller du bilen i nyskick betydligt längre än annars. Vi kan hjälpa dig vid enskilda tillfällen, till exempel om du har problem med bilens lack, läder eller textil, eller kanske bara vill fräscha upp bilen. Men vi kan också sätta ihop ett program med återkommande insatser som skyddar bilen, kanske till och med ökar värdet på den. Det gynnar också miljön: mindre slit och släng och mindre behov av rengöring.

Handtvätt och rekonditionering

Att tvätta bilen kontinuerligt är det enklaste sättet att öka dess livslängd. Du håller bilen fri från rost och fläckar i lacken, samtidigt som det är lättare att upptäcka och åtgärda problem innan de gör skada.

Då och då behövs också en rekonditionering, en grundlig rengöring in- och utvändigt som gör att bilen känns som ny igen. Sitter du, och kanske hela familjen, mycket i bilen rekommenderar vi även att impregnera klädseln.

Lackskador och lackskydd

Eftersom vi även arbetar med lackering vet vi hur en lack fungerar och hur vi ska skydda just din bil på bästa sätt. Enklare repor åtgärdar vi med maskinpolering – med rätt polermedel, trissa och maskin för just din bil. Djupare repor och skador kräver lackkorrigering.

När vi reparerat skadorna kan vi applicera på olika sorters lackskyddsbehandlingar för att ge din bil ett optimalt skydd och göra den lätta att hålla ren. Vill du ha lacksskydd behöver vi först anpassa maskinpoleringen utifrån lackens kondition. Lackskyddet läggs sedan på i en helt torr och steril lokal så att vidhäftningen blir maximal och lackskyddet håller länge.

Solfilm och stenskottsfolie

På alla Mycar-anläggningar erbjuder vi professionell montering av solfilm samt Clearshield stenskottsfolie anpassad för just din bil. Läs mer om våra solfilmer och skyddssfilmer här!

Bilvård prislista

Exempel på klassificering av bilstorlek

Kompaktbil: Fiat 500, VW Polo. Standardbil: VW Golf, Volvo V90, BMW X3. SUV/MPV/TRP: Volvo XC90, BMW X5, VW Transporter.

 

Priserna avser normalsmutsig bil.

Skonsam handtvätt

utvändig handtvätt samt rengöring av mattor fram.

Kompaktbil 345:-

Standardbil 395:-

SUV/MPV/TRP 495:-

Tvätt & städning

utvändig handtvätt inkl. spolning av insteg och dörrfalsar. Invändigt städas bilen genom att kupén dammsugs, fönster putsas och paneler torkas av. Vi rengör även dörrkanter och gummimattor.

Kompaktbil 995:-

Standardbil 1195:-

SUV/MPV/TRP 1495:-

Tvätt & invändig rekonditionering

utvändig handtvätt inkl. spolning av insteg och dörrfalsar. Invändigt städas bilen genom att kupén dammsugs, fönster putsas och paneler torkas av. Dörrkanter och gummimattor rengörs. Därtill utförs lättare klädseltvätt samt utökad rengöring av paneler.

Kompaktbil 2195:-

Standardbil 2495:-

SUV/MPV/TRP 2995:-

Rekondpaket

utvändig handtvätt och rengöring av insteg/dörrfalsar. Borttagning av påslag som t.ex. flygrost och tjära. Extra rengöring av fälgar samt glansbehandling av däcksidor. Lackvård med djuprengörande och konditionsförbättrande polering. Keramiskt lackskyddsbehandling 6m. Invändig städning och tvätt av klädsel, mattor, fönster och paneler.

Kompaktbil 4995:-

Standardbil 5495:-

SUV/MPV/TRP 5995:-

Keramisk lackskyddsbehandling - 6 mån

utvändig handtvätt och rengöring av lackytan samt glanshöjande maskinpolering av samtliga ytor. Applicering av keramiskt lackskydd med garanterat skydd upp till 6 månader.

Kompaktbil 2295:-

Standardbil 2495:-

SUV/MPV/TRP 2695:-

Keramisk lackskyddsbehandling - 12 mån

utvändig handtvätt och rengöring av lackytan samt glanshöjande maskinpolering av samtliga ytor. Applicering av keramiskt lackskydd med garanterat skydd upp till 12 månader.

Kompaktbil 3495:-

Standardbil 3995:-

SUV/MPV/TRP 4995:-

Keramisk lackskyddsbehandling - 36 mån

utvändig handtvätt och rengöring av lackytan samt glanshöjande maskinpolering av samtliga ytor. Applicering av keramiskt lackskydd med garanterat skydd upp till 36 månader.

Kompaktbil 5495:-

Standardbil 5995:-

SUV/MPV/TRP 6995:-

Konditionshöjande maskinpolering

rekommenderat tillval för begagnad bil i samband med lackbehandling. Maskinpolering utökas i extra steg för att ytterligare förbättra lacken.

Kompaktbil fr. 1995:-

Standardbil fr. 2495:-

SUV/MPV/TRP fr. 3495:-

Fälgbehandling fr. 1795:-

rengöring och keramisk lackskyddsbehandling av 4 fälgar.

Motortvätt fr. 595:-

tvätt av motorutrymmet samt impregnering av plastkåpor.

AC-rengöring - 595:-

neutraliserar bilens AC-system från lukt och bakterier.

Läderbehandling fr. 1295:-

rengöring och impregnering av lädersäten.

Glasbehandling - 695:-

rengöring och försegling av vindruta samt främre sidorutor.