Vår däckverkstad håller dig rullande året om

Likaväl som vi tar hand om plåt- och lackskador, kan vi rikta och lacka skadade fälgar och utföra övrig däckservice. Självklart monterar, balanserar och skiftar vi även hjul. Vill du ha det riktigt bekvämt rekommenderar vi att du låter hjulen ta in på vårt däckhotell.

BOKA TID ONLINE NU!

På däckverkstaden riktar och lackerar vi din skadade fälg

Om du skadat fälgen, till exempel genom att ha kört på en trottoarkant, kan vi rikta upp och lacka den – från nästan vilken skada som helst. Vi har också ett stort sortiment av fälgar till försäljning. Läs mer om fälgrenovering!

Däckservice och nya däck

Vänd dig också till oss när du ska montera, balansera eller skifta hjul. Behöver du nya däck tillhandahåller vi de flesta välkända märken till bra priser. Prata gärna med oss om du behöver hjälp att välja, vi kan rekommendera däck som både är säkra och ekonomiska. Vår däckverkstad hittar du i Täby bakom Mekonomen på Stockholmsvägen 100.

Däckhotell med maxad service

I vårt däckhotell får du inte bara förvaring av hjulen. Du får också koll på däckens skick. Vi för däckjournal och tittar på mönsterdjup och sprickor, men även hur torra däcken är. Gummi är ju som bekant en färskvara.

När det är dags för skifte får du ett sms från oss. Du bokar då enkelt tid i vårt digitala system och får hjulen skiftade när det passar dig.

Vi hanterar självklart även däck med tpms-teknik, och om du köper ett nytt sådant ser vi till att det ansluts till bilens dator.

Däckverkstad Täby - Tjänster och priser

Hjulskifte

Skifte av samtliga hjul runt om.

Pris 585:-

Hjulskifte SUV

Skifte av samtliga hjul runt om. Avser större fordon så som SUV samt skåpbil.

Pris 650:-

Däckhotell Bas

Däckförvaring av komplett uppsättning hjul. I priset ingår förvaring, en noggrann handtvätt av hjulen samt skifte. Priset avser säsongsförvaring.

Pris 1295:-

Däckhotell Bas SUV

Däckförvaring av komplett uppsättning hjul. I priset ingår förvaring, en noggrann handtvätt av hjulen samt skifte. Priset avser säsongsförvaring.

Pris 1395:-

Däckhotell Komplett

Däckförvaring av komplett uppsättning hjul. I priset ingår förvaring, en noggrann handtvätt av hjulen, balansering samt skifte. Priset avser säsongsförvaring.

Pris 1595:-

Däckhotell Komplett SUV

Däckförvaring av komplett uppsättning hjul. I priset ingår förvaring, en noggrann handtvätt av hjulen, balansering samt skifte. Priset avser säsongsförvaring.

Pris 1695:-

Hjultvätt

Hjultvätt i samband med skifte av komplett uppsättning hjul.

Pris 250:-/uppsättning