Ditec® Drivelab Arlanda och Bredden i Upplands Väsby

Vi på Ditec® Drivelab Arlanda och Bredden i Upplands Väsby är specialister på bilvård. Din bil är bara ny en gång, men genom att använda dig av våra tjänster kan den se ny och fräsch ut under en lång tid framåt. Öka livslängden och underlätta den dagliga skötseln av bilen genom att skydda den med vår lackkonservering, glasbehandling, fälgbehandling och textil- & läderskydd. Vi kan även åtgärda repor och lackskador med spotrepair samt korrigera bucklor utan omlackering.

Nyhet! Vi har öppnat Ditec Drivelab Arlanda.
Pionjärsvägen 2, 195 61 Arlanda stad | öppettider| e-post |

 

Ditec center Bredden
Stockholmsvägen 37, 194 54 Upplands Väsby | öppettider | e-post |

 

Lackskyddsbehandling

Sedan 1977 har Ditec® satt standarden för lackkonservering. Ditec®s filosofi är att redan när bilen är ny försöka skydda de mest utsatta delarna för att hålla bilen i nyskick så länge som möjligt.

Det svenska klimatet gör att lacken på din bil utsätts för extrema påfrestningar. Salt, fukt och grus är en kombination som fräter, bleker, repar och åldrar lacken i förtid. Därför är en av våra lackförseglingar en god investering.

Grunden i all lackbehandling bygger på gediget underarbete. På Ditec® gör vi det alltid i minst fem steg innan själva lackskyddet kan appliceras. Först tvättas och rengörs lacken grundligt. Efter maskering djuprengörs och poleras lacken så att glansen höjs och mindre repor avlägsnas. Efter noggrann avsyning är lacken redo för applicering av valt lackskydd.

Ditec® erbjuder tre lackbehandlingar vilka samtliga är premiumalternativ inom respektive segment.

Vi lämnar ett av marknadens längsta och ärligaste garantiprogram, hela 9 års systemgaranti på Ditec® Ceramic Ultra. Det borgar för långsiktighet och trygghet för dig som kund. Oavsett vilken av våra behandlingar du väljer har du fattat ett klokt beslut som ger dig en blank och lättskött bil i åratal.

 

Invändig rekond

Vi tillhandahåller ett flertal olika tjänster som tar hand om hela bilens interiör. Allt från enklare rengöring till totalsanering om olyckan varit framme. Du hittar våra tjänster i prislistan längre ned på sidan.

 

Repa, lackskada eller buckla?

På våra Mycar-anläggningar i Täby och på Gärdet åtgärdar vi dina lackskador snabbt och kostnadseffektivt. Vi är specialister på små- och medelstora lackskador där vi genom metoden spotrepair/smartrepair kan begränsa området som behöver lackeras. Vi korrigerar även bucklor utan omlackering samt utför fälgreparationer och omlackering av fälgar. Läs mer om vår skadeverkstad här.

 

Kvalité och miljö

Kvalitet och service är viktigt för oss. Du kan känna dig trygg då alla bastjänster är väl utvecklade och utförs på samma sätt på alla DITEC® center.

Exempel på klassificering av bilstorlek

Liten: Fiat 500, VW Polo, Nissan Micra, Audi A1

Mellan: BMW 3-serie, Volvo V60, MB C-klass, Audi A4, BMW X1

Stor: BMW 5-serie, Volvo V90, MB E-klass, VW Passat, Audi A6

Extra stor: BMW X5, VW Touareg, Audi Q7, Volvo XC90, Tesla model X

Prislista

Ditec® Original

Lackkonservering som sker i fem steg och består av två polymer i ett lager vardera. Det första lagret fyller igen lackens porer och förseglar den. Det andra lagret härdar med det första och bildar en mycket tålig skyddande hinna. Med Ditec® Original lackkonservering återbehandlar vi lacken var 18: månad.

Ditec® Ceramic Light

Ditec® Ceramic Light är en keramisk tvåkomponents- behandling. Ett första lager bilar en hård yta som skyddar mot mekanisk påverkan, UV-strålar och kemikalier. Nästa lager är hydrofobt och bildar en extremt hård, smuts- och vattenavvisande glaskeramisk yta som gör lacken blank. Med Ditec® Ceramic Light  lackbehandling gör vi en årlig kontroll av lacken på din bil och rengör den med anpassade metoder samt förfinar glansen och den frånstötande effekten.

Ditec® Ceramic Ultra

Ditec® Ceramic Ultra är unik keramisk tvåkomponents- behandling. Ett första lager bilar en hård yta som skyddar mot mekanisk påverkan, UV-strålar och kemikalier. Nästa lager är hydrofobt och bildar en extremt hård, smuts- och vattenavvisande glaskeramisk yta som gör lacken blank. Med Ditec® Ceramic  Ultra gör vi en årlig kontroll av lacken på din bil och rengör den med anpassade metoder samt förfinar glansen och den frånstötande effekten.

Bilförsäljningspaket

Ett paket speciellt framtagen för att underlätta vid försäljning av bil. Vi går noggrant igenom hela bilen med ett beprövat program som ger bilen ett gott helhetsintryck och vi lägger fokus på att putsa lite extra på de detaljer som en köpare kikar på.

Ingår: motortvätt, tvätt- och invändigt rengöring, konditionshöjande polering samt rengöring och behandling av detaljer.

Liten rekond

kombination av populära behandlingar för snabb och effektiv uppfräschning av bilen. Ett gott val inför vintern och vår för dig som inte har satsat på en lackskyddsbehandling.

Ingår: tvätt och städning. lackrengöring, uppfräschade och glansförbättrande lackvård med maskinvaxning samt rengöring och behandling av detaljer.

Stor rekond

Få nybilskänslan åter med en stor rekond! Passar särskilt bra om löpande vård över tiden har varit bristfällig.

Ingår: motortvätt, tvätt och invändig rengöring, klädseltvätt, lackrengöring, konditionshöjande polering och maskinvaxning samt rengöring och behandling av detaljer.

Tvätt & invändig rekonditionering

utvändig handtvätt inkl. spolning av insteg och dörrfalsar. Interiört dammsugs kupén, fönster putsas och paneler torkas av. Gummimattor och dörrkanter rengörs. Därtill utförs lättare klädseltvätt samt utökad rengöring av paneler.

Tvätt & städning

utvändig handtvätt inkl. spolning av insteg och dörrfalsar. Interiört dammsugs kupén, fönster putsas och paneler torkas av. Gummimattor och dörrkanter rengörs.

Polering och vaxning

handtvätt efterföljt av lackrengöring, maskinpolering samt maskinvaxning utförs för högglansig finish

Lackkorrigering

utökad lackvårdsprocess för hela bilen med syfte att höja och återställa grundkondition. Vi åtgärdar eller förbättrar olika typer av repor och andra mindre skador.