Bilvård

Ditec® center Upplands Väsby

Vi på Ditec® Upplands Väsby är specialister på bilvård. Din bil är bara ny en gång, men genom att använda dig av våra tjänster kan den se ny och fräsch ut under en lång tid framåt. Öka livslängden och underlätta den dagliga skötseln av bilen genom att skydda den med vår lackkonservering, glasbehandling, fälgbehandling och textil- & läderskydd. Vi kan även åtgärda repor och lackskador med spotrepair samt korrigera bucklor utan omlackering.

Stockholmsv. 37 Upplands Väsby | 08-353700 | öppettider | e-post

Lackskyddsbehandling

Sedan 1977 har Ditec® satt standarden för lackkonservering. Ditec®s filosofi är att redan när bilen är ny försöka skydda de mest utsatta delarna för att hålla bilen i nyskick så länge som möjligt.

Det svenska klimatet gör att lacken på din bil utsätts för extrema påfrestningar. Salt, fukt och grus är en kombination som fräter, bleker, repar och åldrar lacken i förtid. Därför är en av våra lackförseglingar en god investering.

Grunden i all lackbehandling bygger på gediget underarbete. På Ditec® gör vi det alltid i minst fem steg innan själva lackskyddet kan appliceras. Först tvättas och rengörs lacken grundligt. Efter maskering djuprengörs och poleras lacken så att glansen höjs och mindre repor avlägsnas. Efter noggrann avsyning är lacken redo för applicering av valt lackskydd.

Ditec® erbjuder tre lackbehandlingar vilka samtliga är premiumalternativ inom respektive segment.

Vi lämnar ett av marknadens längsta och ärligaste garantiprogram, hela 9 års systemgaranti på Ditec® Ceramic Ultra. Det borgar för långsiktighet och trygghet för dig som kund. Oavsett vilken av våra behandlingar du väljer har du fattat ett klokt beslut som ger dig en blank och lättskött bil i åratal.

 

Invändig rekond

Vi tillhandahåller ett flertal olika tjänster som tar hand om hela bilens interiör. Allt från enklare rengöring till totalsanering om olyckan varit framme. Du hittar våra tjänster i prislistan längre ned på sidan.

 

Repa, lackskada eller buckla?

På våra Mycar-anläggningar i Täby och på Gärdet åtgärdar vi dina lackskador snabbt och kostnadseffektivt. Vi är specialister på små- och medelstora lackskador där vi genom metoden spotrepair/smartrepair kan begränsa området som behöver lackeras. Vi korrigerar även bucklor utan omlackering samt utför fälgreparationer och omlackering av fälgar. Läs mer om vår skadeverkstad här.

 

Kvalité och miljö

Kvalitet och service är viktigt för oss. Du kan känna dig trygg då alla bastjänster är väl utvecklade och utförs på samma sätt på alla DITEC® center. Du kan läs mer om Ditec®s kvalitépolicy här och Ditec®s miljöpolicy här.

Prislista

Exempel på klassificering av bilstorlek

Kompaktbil: Fiat 500, VW Polo. Standardbil: VW Golf, Volvo V90, BMW X3. SUV/MPV/TRP: Volvo XC90, BMW X5, VW Transporter.

 

Priserna avser normalsmutsig bil.

Stor rekond

utvändig handtvätt och rengöring av insteg/dörrfalsar. Borttagning av påslag som t.ex. flygrost och tjära. Extra rengöring av fälgar samt glansbehandling av däcksidor. Lackvård med djuprengörande och konditionsförbättrande polering. Maskinvaxning som ger lacken grundskydd med en högglansig finish. Invändig städning och tvätt av klädsel, mattor, fönster och paneler.

Kompaktbil 3995:-

Standardbil 4495:-

SUV/MPV/TRP 4995:-

Liten rekond

utvändig handtvätt och rengöring av insteg/dörrfalsar. Borttagning av påslag som t.ex. flygrost och tjära. Extra rengöring av fälgar samt glansbehandling av däcksidor. Lackvård med rengörande och glansförbättrande maskinvaxning. Invändig städning och tvätt av mattor, fönster och paneler.

Kompaktbil 1995:-

Standardbil 2295:-

SUV/MPV/TRP 2595:-

Ditec® Ceramic Ultra - 9 års garantisystem

utvändig handtvätt, rengöring av lackytan samt glanshöjande maskinpolering av samtliga lackytor. Applicering av keramiskt lackskydd. Utökad lackvård med extra konditionshöjande poleringsprocess kan väljas till vid behov.

OBS! Denna behandling kan endast erbjudas på vårt Ditec®-center i Bredden, Upplands Väsby.

Kompaktbil 6250:-

Standardbil 7750:-

SUV/MPV/TRP 9500:-

Ditec® Ceramic Light - 12 månader garanti

utvändig handtvätt, rengöring av lackytan samt glanshöjande maskinpolering av samtliga lackytor. Applicering av keramiskt lackskydd. Utökad lackvård med extra konditionshöjande poleringsprocess kan väljas till vid behov.

OBS! Denna behandling kan endast erbjudas på vårt Ditec®-center i Bredden, Upplands Väsby.

Kompaktbil 3495:-

Standardbil 3995:-

SUV/MPV/TRP 4995:-

Utökad lackvård

konditionshöjande maskinpolering utökas i extra steg för att korrigera och ytterligare förbättra lackens kondition. Rekommenderat tillval för begagnad bil i samband med lackbehandling.

Kompaktbil 2000:-

Standardbil 2500:-

SUV/MPV/TRP 3500:-

Tvätt & invändig rekonditionering

utvändig handtvätt inkl. spolning av insteg och dörrfalsar. Interiört dammsugs kupén, fönster putsas och paneler torkas av. Gummimattor och dörrkanter rengörs. Därtill utförs lättare klädseltvätt samt utökad rengöring av paneler.

Kompaktbil 1995:-

Standardbil 2295:-

SUV/MPV/TRP 2595:-

Tvätt & städning

utvändig handtvätt inkl. spolning av insteg och dörrfalsar. Interiört dammsugs kupén, fönster putsas och paneler torkas av. Gummimattor och dörrkanter rengörs.

Kompaktbil 795:-

Standardbil 895:-

SUV/MPV/TRP 995:-

Maskinvaxning

lättare polering med rengörande och glanshöjande effekt på lackerade ytor. Lämpligt tillval till tvätt & städning.

Kompaktbil 995:-

Standardbil 1295:-

SUV/MPV/TRP 1495:-

Utvändig tvätt

utvändig handtvätt samt rengöring av mattor fram.

Kompaktbil 295:-

Standardbil 345:-

SUV/MPV/TRP 395:-

Motortvätt - 495:-

tvätt av motorutrymmet samt impregnering av plastkåpor.

AC-rengöring - 495:-

neutraliserar bilens AC-system från lukt och bakterier.

Läderbehandling - 1295:-

rengöring och impregnering av lädersäten.

Glasbehandling - 695:-

rengöring och försegling av vindruta samt främre sidorutor.