Hos oss kan du förvänta dig stort engagemang och hög service

Sedan jag startade däckverksamheten år 2004 har företaget vuxit till fyra verksamhetsgrenar och flera anläggningar i Stockholmsområdet. Något jag självklart är stolt och glad över. Men utan skickliga medarbetare och nöjda kunder, hade det aldrig varit möjligt. Faktum är att bredden vi har idag ger stora fördelar både åt våra anställda och dig som kund.

Bred kompetens ger både dig och oss trygghet

Genom att vår verksamhet består av olika specialiteter kan medarbetarna testa nya saker och utvecklas inom olika områden – en anledning till vår låga personalomsättning. Nya utmaningar gör jobbet omväxlande och kul.

En annan sak det för med sig är att du som kund får hjälp av personal som inte bara kan sin sak, utan också har en helhetssyn på bilen. Att de som jobbar med rekond dagligen pratar med lackerare ökar förståelsen för hur ytor funkar, och vi är mycket trygga i vad vi rekommenderar våra kunder.

Partners som hjälper oss framåt

Till hjälp har vi såklart också duktiga leverantörer. Vi ser dem som partners som står för viktiga delar av vårt erbjudande. De utbildar oss, kommer med nya produkter och tekniker och vill, precis som vi, ligga i framkant.

Men det räcker inte med att vara skicklig för att få leverera till oss. De vi valt har också stort engagemang.

På samma sätt hoppas jag att du som kund upplever oss – skickliga inom våra områden, men med stort engagemang för just din bil.

Deniz Gencer, ägare och vd