Mycar AB Besök nya Mycar
Hägersten!
(adress inom kort)
Boka tjänster på
Stockholmsgatan 100
(Mycars gamla lokaler)

Outsourca bilvården till oss

Vill du att företagets bilar ska ser representativa ut, och slippa bekymmer med när olika bilar ska servas, besiktigas och liknande? Då har vi ett förslag: Låt oss sköta om din fordonsflotta. Ett bekvämt och troligen mer kostnadseffektivt sätt än om du själv ska ta hand om allt.

Vi sätter ihop ett serviceavtal som passar dig och ditt företag

Likaväl som du kanske lägger ut städning eller hela IT-avdelningen på externa företag, kan det vara smart att låta oss sköta bilvården på ditt företag. Då tar vi ett övergripande ansvar för att bilarna i din vagnpark är schysta både in- och utvändigt, lämnas på service när det behövs och att hjulen skiftas på rätt datum. Eller vad du nu behöver hjälp med.

Exempelvis kan vi sätta ihop ett program där ni lämnar in era bilar en gång i veckan för att tvätta, skaderapportera och åtgärda småskador.

Rekondavdelning hos bilföretag redan idag

Redan idag arbetar vi på det här sättet med några av Stockholms största bilåterförsäljare. Vi ställer i ordning nya bilar som ska hämtas, vi rekonditionerar begagnade bilar innan de ställs ut till försäljning, vi strajpar av och gör i ordning demo-bilar, skiftar hjul och mycket annat.

Vi har även avtal med billeasingföretag, där vi ansvarar för att åtgärda parkeringsskador och liknande på leasingbilarna.