Solfilm - Bilskyddsprodukter

Det finns många anledningar till att montera solfilm på bilen. Filmen skyddar mot värme, insyn och ger bilen en helt ny look jämfört med tidigare. Vår specialutbildade personal hjälper dig att tona rutorna med marknaders bästa solfilm. Vi lämnar upp till 10 års garanti på solfilmen.

Vi har solfilm i flera olika toningar som har olika ljusinsläpp. Vår ljusaste film är nästan helt transparent men stoppar ändå femtio procent av solens värmestrålning. Värme i bilen upplevs ofta besvärande för resenärer och husdjur. Olika mörkhetsgrader på solfilm förstärker bilens visuella framtoning. Vi har till exempel markandens mörkaste solfilm som effektivt skyddar både mot värme och insyn.

Prislista

Solfilm - tona bilrutor

Det finns många anledningar till att montera solfilm på bilen. Filmen skyddar mot värme, insyn och ger bilen en helt ny look jämfört med tidigare. Vår specialutbildade personal hjälper dig att tona rutorna med marknadens bästa solfilm. Vi lämnar upp till 10 års garanti på solfilmen.

Vi har solfilm i flera olika toningar som har olika ljusinsläpp. Vår ljusaste film är nästan helt transparent men stoppar ändå femtio procent av solens värmestrålning. Värme i bilen upplevs ofta besvärande för resenärer och husdjur. Olika mörkhetsgrader på solfilmen förstärker bilens visuella framtoning. Vi har till exempel marknadens mörkaste solfilm som effektivt skyddar både mot värme och insyn.

3 rutor 3750 kr

5 rutor 5000 kr

7 rutor 6250 kr

Clearshield - stenskottsfolie för kaross

De delar av bilen som är mest utsatta för stenskott är bilens front och den främre delen av motorhuven. Stenskottfolie ger bilen ett utmärkt skydd mot skada. Folien som monteras är en transparent uretanfilm som är nästintill osynlig på bilen när den är monterad. Den skyddar lacken mot stenskott, repor. fågelspillning och monteras normalt i bilens front. vid insteg och som lastskydd vid bagageutrymmet. Folien dataskärs till varje bilmodell för att få exakt passform. Vi lämnar 5 års garanti på filmen och du kan vaxa och tvätta bilen precis som vanligt.

 

Standard ingår: Hela stötfångaren fram, främre delen av motorhuven samt främre delen av skärmarna.

Komplett ingår: Hela stötfångaren fram, hela motorhuven, hela skärmarna samt strålkastare och spegelkåpor.

Tillval: Takkant 1.250 kr A-Stolpar 1.250 kr Lastskydd fr. 750 kr

Standard fr. 5995 kr

Komplett fr. 13995 kr